Внатрешен облог во рулет
Видови облози

Внатрешни облози во рулет

Внатрешни облози во рулет се оние каде што вие како играчи ставате чипови директно на одреден број или на група. Straight Up – Обложување на еден број за победа, што доаѓа со најголема исплата од […]

Надворешни облози во рулет
Видови облози

Надворешни облози во рулет

Сфатете ги овие надворешни облози во рулет како облози што можете да ги ставите подалеку од вистинските 36 броеви од внатрешната страна на табелата. Red/Black and Odd/Even – Можеби наједноставниот и најчестиот од сите облози […]