Рулет со повеќе тркала
Видови рулет

Рулет со повеќе тркала

Ако мислевте дека рулетот со двојна топка звучи возбудливо, почекајте да слушнете за рулет со повеќе тркала. Ова е веројатно најудниот од сите видови на рулет. Наместо да се обложувате само на една комбинација на […]

Рулет со двојна топка
Видови рулет

Рулет со двојна топка

Да насловот е точен – буквално станува збор за рулет со двојна топка или по нашки, рулет со две топчиња. За прв пат се појавува во Вегас и веднаш овој вид рулет во тоа време […]

Европски рулет
Видови рулет

Европски рулет

Европскиот рулет не се разликува многу од американскиот рулет, но има една голема разлика. Причината поради која европската верзија ( европски рулет ) на играта е попопуларна меѓу играчите се должи на тоа што куќната […]

Рулет
Видови рулет

Американски рулет

Американската верзија ( Американски рулет ) е најпозната во светот на рулетот. Знаете, запознаени сте со правилата и ја прифативте американската верзија на рулет како стандард. Искрено, тоа не е лоша опција. Во однос на […]