Рулет
Стратегии за рулет

Постојан облог – стратегија за рулет

Постојан облог – стратегија за рулет е веројатно наједноставна и одлична за почетниците. Играчот на рулет кој само сака да се забавува во казино добро се справува со стратегијата за постојан облог. Тоа е едноставна […]

Рулет
Стратегии за рулет

All-In – стратегија за рулет

Нема што многу да се пишува за All-In – стратегија за рулет, која ја обожаваат оние кои се спремни да вложат многу пари. Самото име доволно кажува се за All-in. Ако сакате да живеете на […]

Џејмс Бонд - стратегијата за рулет
Стратегии за рулет

Џејмс Бонд – стратегијата за рулет

Џејмс Бонд – стратегијата за рулет најдобро се игра кога не планирате да играте рулет подолг временски период. Секој круг, ќе треба да играте со отприлика 200 долари. Во рамките на оваа стратегија, играчите ќе […]

D'Alembert - стратегија за рулет
Стратегии за рулет

D’Alembert – стратегија за рулет

За оние играчи кои не сакаат преногу трошење или не се толку способни да ги удвојуваат облозите, D’Alembert – стратегија за рулет е одлична опција. Оваа стратегија D’Alembert нуди многу помал ризик од губење значителен […]

Рулет
Стратегии за рулет

Fibonacci – стратегија за рулет

Fibonacci – стратегија за рулет е една од најбезбедните во рулетот. Ако сте екстремно конзервативен играч, не барајте понатаму, ова е доволно за Вас! Стратегијата за рулет Фибоначи се заснова на познатите Fibonacci броеви – низа од […]

Reverse Martingale - стратегија за рулет
Стратегии за рулет

Reverse Martingale – стратегија за рулет

Reverse Martingale – стратегија за рулет следи слични правила како стратегијата Martingale, но обратно. Наместо да го удвоите вашиот облог кога ќе изгубите рака, тој се зголемува кога ќе победите. Ова нуди корист од минимизирање […]

Рулет
Стратегии за рулет

Grand Martingale – стратегијаза рулет

Grand Martingale – стратегија за рулет е иста како и стратегијата Martingale во нејзината основа со една многу мала разлика. Единствената разлика е во тоа што оваа стратегија Grand Martingale функционира со поголем обем на […]

Martingale - стратегијата за рулет
Стратегии за рулет

Martingale – стратегијата за рулет

Martingale – стратегијата за рулет ја отфрла идејата дека на крајот мора да победите кога играте рулет. Правилата се едноставни: секој пат кога ќе изгубите рака, го удвојувате вашиот облог. Дури и ако сте во […]