Европски рулет
Видови рулет

Европски рулет

Европскиот рулет не се разликува многу од американскиот рулет, но има една голема разлика. Причината поради која европската верзија ( европски рулет ) на играта е попопуларна меѓу играчите се должи на тоа што куќната […]

Рулет
Видови рулет

Американски рулет

Американската верзија ( Американски рулет ) е најпозната во светот на рулетот. Знаете, запознаени сте со правилата и ја прифативте американската верзија на рулет како стандард. Искрено, тоа не е лоша опција. Во однос на […]