Внатрешен облог во рулет
Видови облози

Внатрешни облози во рулет

Внатрешни облози во рулет се оние каде што вие како играчи ставате чипови директно на одреден број или на група. Straight Up – Обложување на еден број за победа, што доаѓа со најголема исплата од […]