Европски рулет
Видови рулет

Европски рулет

Европскиот рулет не се разликува многу од американскиот рулет, но има една голема разлика. Причината поради која европската верзија ( европски рулет ) на играта е попопуларна меѓу играчите се должи на тоа што куќната […]