Рулет
Стратегии за рулет

Постојан облог – стратегија за рулет

Постојан облог – стратегија за рулет е веројатно наједноставна и одлична за почетниците. Играчот на рулет кој само сака да се забавува во казино добро се справува со стратегијата за постојан облог. Тоа е едноставна […]