Рулет со двојна топка
Видови рулет

Рулет со двојна топка

Да насловот е точен – буквално станува збор за рулет со двојна топка или по нашки, рулет со две топчиња. За прв пат се појавува во Вегас и веднаш овој вид рулет во тоа време […]