Рулет со повеќе тркала
Видови рулет

Рулет со повеќе тркала

Ако мислевте дека рулетот со двојна топка звучи возбудливо, почекајте да слушнете за рулет со повеќе тркала. Ова е веројатно најудниот од сите видови на рулет. Наместо да се обложувате само на една комбинација на […]