Џејмс Бонд - стратегијата за рулет
Стратегии за рулет

Џејмс Бонд – стратегијата за рулет

Џејмс Бонд – стратегијата за рулет најдобро се игра кога не планирате да играте рулет подолг временски период. Секој круг, ќе треба да играте со отприлика 200 долари. Во рамките на оваа стратегија, играчите ќе […]

Рулет
Стратегии за рулет

Grand Martingale – стратегијаза рулет

Grand Martingale – стратегија за рулет е иста како и стратегијата Martingale во нејзината основа со една многу мала разлика. Единствената разлика е во тоа што оваа стратегија Grand Martingale функционира со поголем обем на […]