Џејмс Бонд - стратегијата за рулет
Стратегии за рулет

Џејмс Бонд – стратегијата за рулет

Џејмс Бонд – стратегијата за рулет најдобро се игра кога не планирате да играте рулет подолг временски период. Секој круг, ќе треба да играте со отприлика 200 долари. Во рамките на оваа стратегија, играчите ќе […]