D'Alembert - стратегија за рулет
Стратегии за рулет

D’Alembert – стратегија за рулет

За оние играчи кои не сакаат преногу трошење или не се толку способни да ги удвојуваат облозите, D’Alembert – стратегија за рулет е одлична опција. Оваа стратегија D’Alembert нуди многу помал ризик од губење значителен […]