Рулет
Стратегии за рулет

Fibonacci – стратегија за рулет

Fibonacci – стратегија за рулет е една од најбезбедните во рулетот. Ако сте екстремно конзервативен играч, не барајте понатаму, ова е доволно за Вас! Стратегијата за рулет Фибоначи се заснова на познатите Fibonacci броеви – низа од […]