Рулет
Стратегии за рулет

Grand Martingale – стратегијаза рулет

Grand Martingale – стратегија за рулет е иста како и стратегијата Martingale во нејзината основа со една многу мала разлика. Единствената разлика е во тоа што оваа стратегија Grand Martingale функционира со поголем обем на […]