Martingale - стратегијата за рулет
Стратегии за рулет

Martingale – стратегијата за рулет

Martingale – стратегијата за рулет ја отфрла идејата дека на крајот мора да победите кога играте рулет. Правилата се едноставни: секој пат кога ќе изгубите рака, го удвојувате вашиот облог. Дури и ако сте во […]