Reverse Martingale - стратегија за рулет
Стратегии за рулет

Reverse Martingale – стратегија за рулет

Reverse Martingale – стратегија за рулет следи слични правила како стратегијата Martingale, но обратно. Наместо да го удвоите вашиот облог кога ќе изгубите рака, тој се зголемува кога ќе победите. Ова нуди корист од минимизирање […]