Внатрешни облози во рулет

Внатрешен облог во рулет
Внатрешен облог во рулет

Внатрешни облози во рулет се оние каде што вие како играчи ставате чипови директно на одреден број или на група.

Straight UpОбложување на еден број за победа, што доаѓа со најголема исплата од кој било облог на рулет од 35 спрема 1.

Split Bet – Можете да изберете да поддржите два броја со еден облог, доколку тие се еден до друг на масата. Ставете го вашиот чип над линијата на поделба. Исплатата е 17 спрема 1.

Quad Bet – Изберете група од четири броеви одеднаш со поставување на вашиот чип над аголот што го делат сите четири броеви. Исплатата овде е 8 спрема 1.

Street Bet – Обложете се на ред со броеви, на пример, 13, 14 и 15, со ставање чип над првиот број од редот на линијата што го дели со надворешната област. Познат е и како облог во линија или облог во ред, а исплатата е 11 спрема 1.

Double Street Bet – Обложете се на два реда броеви со обложување на линијата што ги дели првите броеви од секој ред и линијата што ги одвојува од надворешната област. Исплатата за овој вид облог е 5 спрема 1.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*