Рулет со повеќе тркала

Рулет со повеќе тркала
Рулет со повеќе тркала

Ако мислевте дека рулетот со двојна топка звучи возбудливо, почекајте да слушнете за рулет со повеќе тркала. Ова е веројатно најудниот од сите видови на рулет.

Наместо да се обложувате само на една комбинација на топка и тркало, добивате осум тркала за обложување одеднаш. Е сега, една важна работа што треба да се забележи е дека го ставате истиот облог на сите активни тркала, така што не правите осум облози во секој круг, што би станало прилично и интензивно по неколку вртења.

Ако се прашувате како функционираат исплатите за добивки, веројатно е поедноставно отколку што мислите. На пример, ако се обложите на црно, а четири од осумте тркала паднат на црно, ќе ги добиете добивките од сите четири тркала одеднаш.

Еден интересен аспект на рулет со повеќе тркала е тоа што можете да изберете кои тркала да ги активирате. Тоа значи дека не треба да ги ставате сите осум тркала во движење истовремено.

Треба да се напомене дека веројатно нема да ја најдете оваа игра во традиционално казино. Но затоа постојат многу онлајн верзии каде што го има овој рулет.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*