All-In – стратегија за рулет

Рулет
All-In - стратегија за рулет

Нема што многу да се пишува за All-In – стратегија за рулет, која ја обожаваат оние кои се спремни да вложат многу пари. Самото име доволно кажува се за All-in.

Ако сакате да живеете на “работ”, All-In – стратегија за рулет може да биде одлична за Vас. Многу играчи кои бараат наплив на адреналин или брза готовина уживаат во овој метод.

Пристапот е токму како што звучи. Изберете број на кој ќе се обложувате и обложeте ја целата сума на него.

Во оваа стратегија за рулет, можете да го направите тоа еднаш или повеќе пати, во зависност од тоа колку често победувате.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*