Џејмс Бонд – стратегијата за рулет

Џејмс Бонд - стратегијата за рулет
Џејмс Бонд - стратегијата за рулет

Џејмс Бонд – стратегијата за рулет најдобро се игра кога не планирате да играте рулет подолг временски период. Секој круг, ќе треба да играте со отприлика 200 долари.

Во рамките на оваа стратегија, играчите ќе треба да запомнат само три работи. Прво, ставете облог за 140 долари на број од 19-36. Потоа, 50 долари на број од 13-18. Конечно, ставете 10 долари на единечната нула. Оваа стратегија за рулет функционира добро бидејќи гарантира победа речиси во ⅔ од времето.

Сепак, шансата за загуба од ⅓ може брзо да го надмине максимумот на облози на масата. Ова е причината зошто стратегијата за обложување Џејмс Бонд е најдобра за некој што не планира да помине долг временски период на маса за рулет, но е преголем ризик за брзо губење за пари за оние кои не се спрени за тоа и освен за добивка играат и за задоволство.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*