Fibonacci – стратегија за рулет

Рулет
Fibonacci - стратегија за рулет

Fibonacci – стратегија за рулет е една од најбезбедните во рулетот. Ако сте екстремно конзервативен играч, не барајте понатаму, ова е доволно за Вас!

Стратегијата за рулет Фибоначи се заснова на познатите Fibonacci броеви – низа од броеви што е збир на двата броја пред еден број. Оваа низа изгледа вака:

1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 144 – 233 – 377 – 610 – 987

Кога го користите овој систем, ќе треба да го имплементирате само на облози со парни броеви. Овие облози имаат 50% шанса за победа секој пат, и ќе треба да ја почекате вашата прва победа пред да преминете на следниот број во низата. Ќе започнете со вашиот минимален облог. Откако ќе победите, зголемете го влогот, но за еден. Ако победите повторно, зголемете го влогот за два, и така натаму. Кога ќе изгубите рака, почнувате одново со минималниот облог и одите оттаму.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*