Рулет со двојна топка
Видови рулет

Рулет со двојна топка

Да насловот е точен – буквално станува збор за рулет со двојна топка или по нашки, рулет со две топчиња. За прв пат се појавува во Вегас и веднаш овој вид рулет во тоа време […]

Рулет
Видови рулет

Американски рулет

Американската верзија ( Американски рулет ) е најпозната во светот на рулетот. Знаете, запознаени сте со правилата и ја прифативте американската верзија на рулет како стандард. Искрено, тоа не е лоша опција. Во однос на […]